2020. április 08.
A Kormány 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezésekről

Letölthető MUNKAVÉGZÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS a koronavírus járvány idején elrendelt kijárási tilalom idejére.


Elérhető a 2018. január 1-jétől hatályos új Önálló Vállalkozók Tevékenységi Jegyzéke

Megjelent a Miniszterelnökséget vezető miniszter 34/2017. (XII. 19.) MvM rendelete az Önálló vállalkozók tevékenységi jegyzéke bevezetéséről és alkalmazásáról szóló 36/2011. (XII. 23.) KIM rendelet módosításáról. A rendelet 2018. január 1-jétől hatályos.
http://www.ksh.hu/ovtj_menu


Tájékoztató a  „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára” c. pályázati felhíváshoz

A PÁLYÁZAT CÉLJA:
Az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek.


Megkezdte működését a Paktumiroda Balatonfüreden – munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára.

Munkaadók és munkát keresők egymásra találási lehetősége. A projekt koordinációs irodája a balatonfüredi Polgármesteri Hivatal földszintjén, a 4-es számú szobában kapott helyet a Szent István tér 1. szám alatt. Gajdos Attila projektmenedzser személyesen a hivatal nyitvatartási idejében, hétfőn, szerdán és pénteken várja az álláskeresőket és munkaadókat, hogy gyakorlati segítséget adjon, ki hogyan kapcsolódhat Balatonfüred és Balatonalmádi közös foglalkoztatási együttműködéséhez. A Paktumiroda elérhető telefonon a 87/581-225 – ös számon, emailen pedig a gajdosattila@balatonfured.com címen.
https://furedalmadipaktum.hu